Bøker

Til nå har jeg skrevet fire barnebøker, en roman og flere diktsamlinger.

Barnebokserien «Ariane i Ittara» omfatter tre bøker, «Gaven», «Reisen» og «Hemmeligheten». Bøkene handler om prinsesse Ariane, tronarving i Ittara, som drømmer om å reise ut og se verden. Ønsket hennes blir oppfylt, men det blir ikke akkurat slik hun hadde tenkt seg det. Muserotta Silensio og musehæren hans har skumle planer om å ta makten i Ittara og nabolandet Nagollo, men det skjer ikke uten kamp. Først på de siste sidene i Bok 3 blir Ittaras dypt bevarte hemmelighet avslørt. Eller blir den det? Bøkene har fått nye og spennende illustrasjoner, utført av Anniken Askeland. Foreligger i manuskript.

Barneboken «Emma og det mystiske treet» handler om en liten pike og et tre i parken, som oppfører seg litt utenom det vanlige. Foreligger i forprosjekt, utviklet i samarbeid med illustratør.

Romanen «A. Lone, en nerds bekjennelser» handler om et ungt menneske (Alice Lone) som sliter med ensomhet og rotløshet, og må søke profesjonell hjelp. Coachen gir henne gode råd, men det er først når Alice bokstavelig talt tar saken i egne hender, at hun finner løsningen hun leter etter. Foreligger i manuskript.

Jeg har skrevet flere diktsamlinger, bl.a. «Fantomsmerte» og «Stup uten vinger», samt en samling «Kortdikt og tekster». Foreligger i manuskript.

2008 Ariane i Ittara, Bok 1– Gaven Barnebok 6 – 9 år
2009 Emma og det mystiske treet Barnebok 3 – 5 år
2009 Ariane i Ittara, Bok 2 – Reisen Barnebok 6 – 9 år
2010 Ariane i Ittara, Bok 3 – Hemmeligheten Barnebok 6 – 9 år
2010 – 2013 A.  Lone, en nerds bekjennelser  Roman
2008 – 2015 Fantomsmerte  Diktsamling
2013 – 2015 Stup uten vinger  Diktsamling
2013 – 2016 Kortdikt og tekster  Kortdikt/tekster

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre våre tjenester. Ved å bruke nettsiden tillater du oss å bruke informasjonskapsler.
Ok